Kantoor: Mollevite 26 6931 KG Westervoort Fabriek: Th. Dobbeweg 8 6883 GN Velp

 

T: 026-3629173 | F: 026-3614474 | E: info@bazo.nl

Op zoek naar een convectorput rooster?

Heeft u thuis een kapot convectorput rooster die u graag wilt laten vervangen? Of kiest u voor een nieuwe vloer en bent u eveneens toe aan een nieuw, bijpassend convectorput rooster? Als u op zoek bent naar een betrouwbare vervaardiger en verkoper van een kwalitatief, mooi en ook een veilig convectorput rooster, dan kunt u terecht bij BAZO Staalbeheer.

BAZO is een aanbieder van diverse soorten convectorputroosters en meer. Maak kennis met de mensen achter en het diverse en ruime aanbod van BAZO Staalbeheer!

Waarom kiezen voor een convectorputrooster?

Als u kiest voor een convectorput rooster, kiest u voor een mooie afwerking van uw vloer waarbij u geen radiator in het zicht wilt hebben. BAZO Staalbeheer is thuis in het vervaardigen van hoogwaardige aluminium of RVS convectorputroosters in diverse uitvoeringen. Andere veelgebruikte termen om convectorput roosters aan te duiden zijn verwarmingsroosters, rolroosters of radiatorroosters.

Heeft u thuis een oud en kapot convectorput rooster of past uw huidige rooster niet bij uw nieuwe vloer? Dan kunt u bij ons een nieuw convectorput rooster uitzoeken met een kleur en stijl die precies bij uw vloer matcht. Want alleen de juiste keuze zorgt voor het mooiste resultaat.

Het juiste convectorput rooster kiezen

Bij het kiezen van het juiste convectorput rooster, dient u rekening te houden met de afmetingen van de ruimte waarin u deze wilt (laten) installeren. Ook is het soort vloer, de kleur, stijl van en kleurgebruik in uw inrichting essentieel bij het uitzoeken van het juiste rooster.

Komt u er zelf niet uit en wilt u professioneel en persoonlijk advies hebben? Dan helpen de gespecialiseerde medewerkers van BAZO Staalbeheer u graag verder zodat u goed geïnformeerd een keuze kan maken voor het juiste convectorput rooster.

Soorten roosters

Er zijn tal van verschillende soorten convectorput roosters te verkrijgen, voor iedere stijl of interieur is er wel een geschikt ontwerp en kleur. Bij BAZO Staalbeheer wordt een convectorput rooster op maat gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke wensen, waardoor het rooster altijd precies past bij uw type en kleur houten vloer, PVC, gietvloer, plavuizen of tegels. Geef uw maten en uw wensen door en wij fabriceren een aluminium of RVS convectorput rooster voor u.

Onze aluminium roosters zijn uitermate geschikt voor een kantooromgeving en geven uw woonkamer een moderne uitstraling. Deze convectorput roosters zijn erg in trek omdat ze bijna geen onderhoud behoeven. Daarnaast kunnen wij ze voor u in diverse gewenste kleuren anodiseren. Veelgebruikte kleuren voor de roosters zijn blank, zwart of brons en ze kunnen in verschillende hoogtes en wanddiktes geleverd worden.

Een RVS convectorput rooster is van hoge kwaliteit, heeft eveneens zeer weinig onderhoud nodig en geeft een luxe uitstraling aan allerlei verschillende soorten ruimtes. Deze roosters zijn te verkrijgen in verschillende maten (lengte en breedte). Ook met de afstandsbusjes, die gebruikt worden om de afstand tussen de kokers te bepalen in de roosters, kunt u variëren. Hoewel de standaardhoogte van een rooster zo’n 20 mm is, zijn er rubberen strips verkrijgbaar in verschillende hoogtes om de roosters op te hogen.

Convectorput rooster bestellen?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de convectorput roosters die BAZO Staalbeheer u te bieden heeft en wilt u direct uw bestelling plaatsen? Of wilt u meer informatie of adviezen voor u die stap neemt? Neem dan snel en gemakkelijk contact op, of bel naar 026-3629173.

Offerte Aanvragen
 

Contact

Vul het onderstaande formulier geheel vrijblijvend in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Naam*:
Telefoonnummer*:
Email*:
Bericht:

 

BazoROOSTERS

BAZO is producent en leverancier van stalen roosters voor uiteenlopende toepassingen, zoals rooster- en balkonhekken, schoepenroosters, poorten, privacyschermen, vloer-, bordes- en traproosters. De kracht van BAZO als producent van roosters is dat er geen uitdaging uit de weg wordt gegaan.

nu samenstellen

BazoPLANKDRAGERS

BAZO is producent en leverancier van stalen roosters voor uiteenlopende toepassingen, zoals rooster- en balkonhekken, schoepenroosters, poorten, privacyschermen, vloer-, bordes- en traproosters. De kracht van BAZO als producent van roosters is dat er geen uitdaging uit de weg wordt gegaan.

nu samenstellen

 

BazoVLOERLUIKEN

BAZO is producent van vloerluiken. Het vloerluik is toepasbaar als deksel voor een kruipruimte in woning of kantoorruimte. Bazo heeft verschillende afmetingen op voorraad, tevens kan er binnen 1 week maatwerk-luiken geleverd worden.

nu samenstellen