Kantoor: Mollevite 26 6931 KG Westervoort Fabriek: Th. Dobbeweg 8 6883 GN Velp

 

T: 026-3629173 | F: 026-3614474 | E: info@bazo.nl

Op zoek naar persroosters?

Bent u op zoek naar een verkoper van kwalitatief goede en veilige persroosters? Een aanbieder van traptreden die u bijvoorbeeld bij uw sportvereniging of bedrijf kunt laten plaatsen, om zo veilig van de ene naar de andere verdieping te kunnen voortbewegen?

Maak in dat geval kennis met de mensen achter en het aanbod van BAZO Staalbeheer! Met een ruim assortiment aan stalen persroosters en meer, die u eventueel ook naar wens kunt samenstellen, vindt u ongetwijfeld precies waar u naar op zoek bent.

Waarom kiezen voor persroosters?

Als u kiest voor persroosters, kiest u voor een veilige manier om uzelf, uw collega’s of uw leden voort te bewegen. Treden gemaakt van staal van BAZO Staalbeheer staan bekend om hun draagkracht, veiligheid en strakke uitstraling.

Hierdoor zijn deze uitermate geschikt om in magazijnen en fabrieken te installeren, maar ook verenigingen maken een goede keuze om hun leden en bezoekers over stalen roostertreden naar hun kantine te leiden.

Wat zijn persroosters?

Om persroosters te maken worden vulstaven onder hoge druk in draagstaven met stanssleuven geperst. Dan wordt er vervolgens een rand op de roosters bevestigd.

Dit productieproces verloopt inmiddels bijna geheel computergestuurd en is grotendeels geautomatiseerd. Door middel van de inzet van machines wordt iedere batch persroosters nauwkeurig afgewikkeld en helpt de juiste machine met het strekken, ponsen en zo nodig afkorten van de lengten van de vul- en draagstaven.

Door dit proces ontstaat er een maatvoering compleet met een minimum tolerantie, waardoor een strokende vloer tot stand komt. Daarbij komt dat de persroosters een hoge mate van ventilatie en lichtdoorlaat hebben en mede daardoor de eindgebruiker een veilig gevoel bezorgen.

Ons aanbod in persroosters

Er zijn diverse soorten persroosters te onderscheiden. De verschillende persroosters zijn:

  • - Het standaard persrooster: met veel mogelijkheden wordt dit type het meest toegepast.
  • - Het zwaarlast rooster: geschikt voor grote belasting, zoals met auto’s, vrachtwagens en heftrucks.
  • - Het cartonnage rooster: dit type wordt vooral gebruikt in gevels, wanden, plafonds en hekwerken voor de implementatie van zonwering.
  • - Aluminium roosters: Deze roosters worden vaak ingezet bij minder zware toepassingen, zoals gevels, plafonds en zonwering.
  • - Roestvaststalen roosters: wanneer chemische invloeden een rol spelen, of bij werkzaamheden met levensmiddelen, is een roestvaststaal rooster een bijzonder geschikte keuze.
  • - Lamellen roosters: als variant op het cartonnage rooster is dit type rooster met name geschikt voor gebruik als ventilatierooster, zonwering of tegen regeninslag.
 

De keuze voor het juiste type persrooster is sterk afhankelijk van de gewenste toepassing van de constructie

De juiste persroosters kiezen

Bij het kiezen van persroosters, dient u rekening te houden met de afmetingen van de ruimte waarin u deze wilt (laten) installeren. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat de totale grootte van de trap te groot is voor een ruimte. Houd ook rekening met de eventuele plaatsing van een hekwerk balkon, nu of in de toekomst.

Persroosters bestellen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de persroosters die BAZO Staalbeheer u te bieden heeft en wilt u direct uw bestelling plaatsen? Of wilt u meer informatie of adviezen voor u die stap neemt? Neem dan snel en gemakkelijk contact op, of bel naar 026-3629173.

Offerte Aanvragen
 

Contact

Vul het onderstaande formulier geheel vrijblijvend in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Naam*:
Telefoonnummer*:
Email*:
Bericht:

 

BazoROOSTERS

BAZO is producent en leverancier van stalen roosters voor uiteenlopende toepassingen, zoals rooster- en balkonhekken, schoepenroosters, poorten, privacyschermen, vloer-, bordes- en traproosters. De kracht van BAZO als producent van roosters is dat er geen uitdaging uit de weg wordt gegaan.

nu samenstellen

BazoPLANKDRAGERS

BAZO is producent en leverancier van stalen roosters voor uiteenlopende toepassingen, zoals rooster- en balkonhekken, schoepenroosters, poorten, privacyschermen, vloer-, bordes- en traproosters. De kracht van BAZO als producent van roosters is dat er geen uitdaging uit de weg wordt gegaan.

nu samenstellen