Kantoor: Mollevite 26 6931 KG Westervoort Fabriek: Th. Dobbeweg 8 6883 GN Velp

 

T: 026-3629173 | F: 026-3614474 | E: info@bazo.nl

Op zoek naar een vloerrooster?

Bent u op zoek naar een verkoper van kwalitatief goede en veilige vloerroosters? Een aanbieder van traptreden die u bijvoorbeeld bij uw sportvereniging of bedrijf kunt laten plaatsen, om zo veilig van de ene naar de andere verdieping te kunnen voortbewegen?

Maak in dat geval kennis met de mensen achter en het aanbod van BAZO Staalbeheer! Wij bieden u een divers aanbod aan stalen roosters en gerelateerde producten die u zelf kunt samenstellen.

Waarom kiezen voor vloerroosters?

Als u kiest voor vloerroosters, kiest u voor een veilige manier om uzelf, uw collega’s of uw leden voort te bewegen. Al onze vloerroosters zijn geschikt om te gebruiken voor onder meer vloeren, trappen, bordessen en bruggen. Treden gemaakt van staal van BAZO Staalbeheer staan bekend om hun draagkracht, veiligheid en strakke uitstraling. Ook zijn de rooster- en trapconstructies gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Hierdoor zijn deze uitermate geschikt om in magazijnen en fabrieken te installeren, maar ook verenigingen maken een goede keuze om hun leden en bezoekers over stalen roostertreden naar hun kantine te leiden.

De maximale draagkracht en belasting verschilt per type vloerrooster. Toch kan dit, afhankelijk van de uitvoering en installatie van de vloerroosters oplopen tot loopbelasting of zelfs een wieldruk van 10000daN.

BAZO Staalbeheer biedt u:

  • - Snelle levering;
  • - Deskundigheid, ruime kennis en ervaring;
  • - Eventueel tekenwerk en zelf monteren;
  • - Een ISO 9001 certificering.
 

Als u kiest voor vloerroosters bij BAZO Staalbeheer, bent u ervan verzekerd dat u producten van hoge kwaliteit aanschaft. 

De juiste vloerroosters kiezen

Bij het kiezen van vloerroosters, dient u rekening te houden met de afmetingen van de ruimte waarin u deze wilt (laten) installeren. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat de totale grootte van de trap te groot is voor een ruimte. Houd ook rekening met de eventuele plaatsing van een hekwerk balkon, nu of in de toekomst.

Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment van vloerroosters, bordesroosters en traproosters? BAZO Staalbeheer biedt u veel keuze in de beste producten van hoogwaardig staal. Op onze website ziet u een compleet overzicht van al onze producten, kunt u alle relevante informatie lezen over uw gewenste roosters en bieden wij u de optie om zelf stap voor stap uw vloerroosters samen te stellen.

Ieder vloerrooster, bordesrooster en traprooster is te onderscheiden door een unieke code, zodat u op een later moment nog gemakkelijk kunt achterhalen welk rooster uw voorkeur had.

Meer dan vloerroosters alleen

Bent u, naast kwalitatieve vloerroosters ook op zoek naar andere roostertoepassingen, zoals rooster- en balkonhekken, luifels, poorten, schoepenroosters, convectorput roosters, plankdragers of privacy schermen? Dan kan BAZO u daar eveneens mee van dienst zijn.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vloerroosters bestellen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de vloerroosters die BAZO Staalbeheer u te bieden heeft? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u direct uw bestelling plaatsen of wilt u meer informatie of adviezen voor u die stap neemt? Neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 026-3629173.

Offerte Aanvragen
 

Contact

Vul het onderstaande formulier geheel vrijblijvend in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Naam*:
Telefoonnummer*:
Email*:
Bericht:

 

BazoROOSTERS

BAZO is producent en leverancier van stalen roosters voor uiteenlopende toepassingen, zoals rooster- en balkonhekken, schoepenroosters, poorten, privacyschermen, vloer-, bordes- en traproosters. De kracht van BAZO als producent van roosters is dat er geen uitdaging uit de weg wordt gegaan.

nu samenstellen

BazoPLANKDRAGERS

BAZO is producent en leverancier van stalen roosters voor uiteenlopende toepassingen, zoals rooster- en balkonhekken, schoepenroosters, poorten, privacyschermen, vloer-, bordes- en traproosters. De kracht van BAZO als producent van roosters is dat er geen uitdaging uit de weg wordt gegaan.

nu samenstellen

 

BazoVLOERLUIKEN

BAZO is producent van vloerluiken. Het vloerluik is toepasbaar als deksel voor een kruipruimte in woning of kantoorruimte. Bazo heeft verschillende afmetingen op voorraad, tevens kan er binnen 1 week maatwerk-luiken geleverd worden.

nu samenstellen