Balkon- en galerij hekken

Bent u als aannemer of constructiebedrijf op zoek naar balkon hekwerken of galerij hekwerken? Maak dan kennis met BAZO Staalbeheer. Wij zijn dé producent en leverancier van roosterhekken van hoge kwaliteit. Dus wanneer u een hekwerk balkon zoekt of een galerij hekwerk: bij BAZO Staalbeheer bent u in goede handen.

Diverse soorten hekwerken

Bij BAZO Staalbeheer kunt u terecht voor diverse soorten hekwerken, zoals een balkon hekwerk of galerij hekwerk. De hekwerken die u bij BAZO kunt vinden, hebben diverse doeleinden:

Roosterbalkon- en galerijhekken

  • Deze plaatst men ter afscheiding van verdiepingen.
  • BAZO roosterhekken voldoen aan het Bouwbesluit en bieden dan ook de gewenste veiligheid.
  • De roosters geven het hek een semitransparant karakter en een uniek aanzicht.

Paneelhekken

  • Deze plaatst men ter afscheiding van verdiepingen.
  • BAZO hekken voldoen aan het Bouwbesluit.
  • Er is een ruime variatie in paneelmogelijkheden, die het aanzicht kunnen veranderen.

Services van BAZO Staalbeheer

Bestelt u balkon en galerij hekwerken bij BAZO Staalbeheer? Dan kunt u rekenen op de juiste service! Bij ons geniet u van snelle levertijden en wordt u geholpen door specialisten met ruime kennis en ervaring. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatieve producten: het bewijs daarvan is onder andere dat wij een ISO gecertificeerd bedrijf zijn.

Bekijk ons assortiment aan balkon en galerij hekwerk

Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment aan hekwerken? Bekijk dan hieronder ons assortiment met hekwerk voor balkon en galerij hekwerk. Klik op de plaatjes als u stap voor stap een product wilt samenstellen, of kies aan de rechterkant het product door middel van de code. BAZO Staalbeheer: uw producent en leverancier van kwalitatieve hekwerken!