Hekwerken

Bent u op zoek naar hekwerk? Bijvoorbeeld voor de afscheiding van een tuin of een stalen hekwerk voor het omheinen van uw terrein? Naast roosters en plankdragers, kunt u ook bij BAZO Staalbeheer terecht voor uw hekwerk. Op deze pagina vindt u het assortiment hekwerken van BAZO. Zoals u kunt zien als u op onze producten klikt, hebben wij hekwerken van verschillende materialen met variërende balusterafstanden en andere afmetingen. In een paar klikken kunt u van een elk type hekwerk de bestektekst downloaden en het document aanvullen met de gewenste afmetingen. Bent u op zoek naar een kwalitatief hekwerk, dan bent u bij BAZO aan het juiste adres.

Stap voor stap uw hekwerk samenstellen

Bij ons kunt u online stap voor stap uw eigen hekwerk samenstellen. Er zijn vele mogelijkheden in hekwerken en daarom bieden wij deze handige tool online, zodat u zelf in alle rust een hek naar uw eigen wensen kunt samenstellen. Vervolgens kunt u de gekozen eigenschappen in een document downloaden en hier zelf handmatig de gewenste afmetingen aan toevoegen. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag aan een mooi stalen hekwerk of passende afscheiding voor de tuin!

Kwalitatief staaltje hekwerk

Bij BAZO kunt u rekenen op:
– Ruime kennis en ervaring van onze specialisten;
– Een snelle levering;
– Kwalitatieve producten;
– Tekenwerk en eigen montage indien gewenst.

Vele constructiebedrijven, aannemers, staalhandels en zelf gemeentes zijn u al voor gegaan. De kwaliteit van onze producten is bovendien gewaarborgd. Bewijzen daarvan zijn de ISO 9001 certificaten voor het bedrijf en TÜV testen uitgevoerd op de plankdragers.

Offerte aanvragen

Bent u overtuigd dat u bij BAZO Staalbeheer zult slagen in het vinden van uw hekwerk voor bijvoorbeeld de tuin of het creëren van een afscheiding? Vraag dan direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan en/of bestel direct! Indien u vragen heeft over ons assortiment of een specifiek product of als u specifieke wens heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.