Luifels

Bent u op zoek naar luifels, bijvoorbeeld voor de toepassing boven de entree van uw woning, winkel of kantoorpand? Bekijk dan eens het aanbod luifels van Bazo Staalbeheer B.V. Bij ons kunt u naast het leveren van roosters en plankdragers namelijk ook terecht voor verschillende luifels. Wij hebben verschillende soorten luifels in ons assortiment, welke in verschillende kleuren leverbaar zijn. Bent u benieuwd wat wij zoal in ons assortiment hebben? Bekijk deze dan op deze pagina.

Diverse soorten luifels

De luifels van Bazo Staalbeheer zijn in verschillende kleuren leverbaar, maar er zijn daarnaast ook Daarnaast zijn diverse roosters en maaswijdten mogelijk als vulling. Evenals verschillende opleggingsmogelijkheden, consoles e.d. volgens standaard BAZO-specificaties. Benieuwd naar de verschillende luifels van Bazo? Bekijk dan hieronder ons assortiment:

Heeft u vragen over een van luifels uit ons assortiment of specifieke wensen voor uw luifel? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag bij alle vragen.

Zelf samenstellen

Bij Bazo Staalbeheer kunt u online gemakkelijk uw luifels zelf samenstellen. Kies hiervoor hieronder een van de basisspecificaties van de gewenste luifel. Heeft u uw luifel samengesteld? Dan kunt u direct een gratis offerte aanvragen. Wilt u toch liever een standaardproduct? Bekijk dan ons assortiment hierboven.

Bestel direct luifels

Wilt u ook een prachtige luifel voor de entree van uw woning, winkel of bedrijfspand? Kies dan voor een van de luifels uit het brede assortiment van Bazo Staalbeheer. Bij ons heeft u altijd een ruime keuze uit verschillende luifels en kunt u tevens ook uw eigen luifel gemakkelijk zelf samenstellen. Bestel dan ook direct de luifel van uw keuze online. Of vraag gemakkelijk online een offerte aan! Heeft u specifieke wensen of vragen en komt u er online niet uit? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 026-3629173 of stuur een mail naar info@bazo.nl.