Plankdragers aluminium

Wilt u aluminium plankdragers kopen? Maak dan kennis met BAZO Staalbeheer. Wij zijn producent en leverancier van roosters en plankdragers van verscheidene materialen. In ons assortiment treft u aluminium plankdragers aan, en plankdragers van staal of hout. Aluminium plankdragers zijn bedoeld om planken aan muren mee op te hangen. Kies voor aluminium plankdragers als u denkt dat deze mooi aansluiten op uw interieur en ruimte. BAZO Staalbeheer verkoopt 6 standaard modellen aluminium plankdragers.

Echter bieden we u ook de mogelijkheid om zelf uw aluminium plankdragers samen te stellen. Zo bent u verzekerd van plankdragers waar u echt iets mee kunt. Meer weten over onze aluminium plankdragers of over het samenstellen daarvan?

Neemt u gerust eens contact met ons op om verder te informeren!

Gegarandeerd hoog kwalitatieve aluminium plankdragers

BAZO is zeer gespecialiseerd op het gebied van aluminium plankdragers. Zoals een specialist mag verwachten leveren wij enkel producten van de allerhoogste kwaliteit, gemaakt met de beste materialen. Als enige fabrikant van aluminium plankdragers in Europa doen we hard ons best om onze naam en reputatie intact te houden. Dat doen we onder meer door TÜV testen te laten uitvoeren op onze aluminium plankdragers.

Ook zijn we bij BAZO Staalbeheer in bezit van het ISO 9001 certificaat, wat betekent dat ons kwaliteitsmanagementsysteem in orde is. In ons assortiment treft u plankdragers aan van drie materialen: aluminium, hout en staal. Deze worden allemaal volledig geautomatiseerd geproduceerd. BAZO Staalbeheer heeft haar maatschappelijke functie verder hoog in het vaandel staan. We bedienen daartoe onder meer medewerkers van de Sociale Werk Voorziening.

Een breed aanbod aan aluminium plankdragers

Bij BAZO Staalbeheer zijn er zeer trots op het feit dat u een ruime keuze aan aluminium plankdragers en plandragers gemaakt van andere materialen kunnen aanbieden. Wij hebben aluminium plankdragers van verschillende vormen in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor een wat stoerdere vorm, of toch gewoon een klassieke vorm. De standaard modellen zijn verkrijgbaar in het wit en in het zilver.

Bent u op zoek naar een bepaalde vorm aluminium plankdrager die u bij ons niet kan vinden? Dan is dat geen probleem, want bij BAZO kunt u zelf plankdragers samenstellen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de aluminium plankdragers van BAZO? Stel dan gerust eens uw vraag door contact met ons op te nemen. Dat kunt u per telefoon doen via +31 (0)26 362 91 73, per e-mail of middels het contactformulier. Naast verschillende soorten plankdragers zijn wij ook producent en leverancier van onder andere looproosters, vloerluiken en convectorput roosters. 

Vraag ook gerust een vrijblijvende offerte aan.