Stel uw eigen houten plankdragers samen met BAZO staalbeheer

BAZO Staalbeheer produceert en levert houten plankdragers. Voor mooie houten plankdragers van hoge kwaliteit bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Daarnaast verkopen wij ook plankdragers van andere materialen, zoals staal en aluminium. Houten plankdragers zijn zeer geschikt om planken aan de muur mee op te hangen. Ze passen vooral goed in ruimtes met een interieur dat verder ook hout bevat. Natuurlijk is niet enkel het materiaal van belang. Om planken goed op te hangen is ook het model belangrijk. In ons assortiment hebben we 17 standaard modellen houten plankdragers.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om zelf houten plankdragers samen te stellen. Deze optie is ideaal wanneer u bijvoorbeeld met bijzondere hoeken te maken heeft. Ook zelf uw houten plankdragers samenstellen? Vraagt u dan gerust eens meer informatie aan door even contact op te nemen.

Altijd houten plankdragers van de hoogste kwaliteit

BAZO Staalbeheer is de enige fabrikant van houten plankdragers in Europa. We zijn dus zeer gespecialiseerd op dit gebied. In onze fabrieken worden houten plankdragers, alsmede stalen of aluminium plankdragers, volledig geautomatiseerd geproduceerd. We staan bekend om de kwaliteit die we leveren, een naam die we graag blijven waarborgen. Daartoe laten we regelmatig TÜV testen uitvoeren op de houten plankdragers en zijn we ISO 9001 gecertificeerd.

Dat betekent we werken middels een managementsysteem waarmee we de kwaliteit van onze producten naar onze klanten toe kunnen garanderen. Het leveren van kwaliteit heeft BAZO namelijk hoog in het vaandel staan. Echter gaat ons bedrijf verder dan dat. Zo erkennen we ook het belang van onze maatschappelijke functie. Daarvoor bedienen we onder meer medewerkers van de Sociale Werk Voorziening.

Een ruime keuze aan houten plankdragers

De keuze aan houten plankdragers bij BAZO Staalbeheer is zeer groot. Wij bieden u allerlei soorten houten plankdragers aan, met klassieke vormen, stoere vormen of meer sierlijke vormen. Deze zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld een multiplex plank mee op te hangen. Bekijk ons aanbod aan standaard modellen en maak uw keuze! Vindt u niet wat u nodig heeft? Overweeg dan eens om uw eigen houten plankdrager samen te stellen. BAZO is u graag van dienst.

Vraag een offerte aan!

Wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u dat doen door contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)26 362 91 73, maar ook per e-mail of door middel van het contactformulier op onze website. Meer weten over de houten plankdragers? Stel dan gerust even uw vraag.