Plankdragers staal

Bent u op zoek naar stalen plankdragers? Bij BAZO Staalbeheer bent u aan het goede adres voor stalen plankdragers en plankdragers van andere materialen. Wij verkopen namelijk stalen plankdragers, maar ook plankdragers van hout of aluminium. Met de juiste stalen plankdragers kunt u elke plank ophangen, waar u maar wilt. Door voor het juiste materiaal te kiezen kunt u plankdragers nemen die goed bij de rest van uw interieur passen.

Ook de juiste samenstelling is van belang. Via BAZO Staalbeheer kunt u stalen plankdragers ornamenten kopen, of zelf uw plankdragers samenstellen. Ook hebben we zelf 12 standaard modellen stalen plankdragers in ons assortiment. Heeft u een van deze modellen nodig, of bent u toch beter af met het zelf samenstellen van de stalen plankdragers?

Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Stalen plankdragers van hoge kwaliteit

Wist u dat BAZO Staalbeheer de enige fabrikant is van stalen plankdragers in Europa? Wij zijn daadwerkelijk een specialist op dit gebied. U mag daarom ook niet minder dan stalen plankdragers van de hoogste kwaliteit van ons verwachten. We zetten alles te werk om deze kwaliteit altijd te kunnen waarborgen. Dat doen we onder meer door TÜV testen te laten uitvoeren op de stalen plankdragers. Daarnaast is BAZO Staalbeheer ook ISO 9001 gecertificeerd.

De productie van de stalen plankdrager vindt volledig geautomatiseerd plaats, om zo hoogkwalitatieve stalen plankdragers, of plankdragers van hout of aluminium te maken. BAZO richt zich echter niet enkel op het leveren van kwaliteit. Ook hechten we belang aan onze maatschappelijke functie. Zo bedienen we ook medewerkers van de Sociale Werk Voorziening.

Uitgebreid assortiment aan stalen plankdragers

BAZO Staalbeheer is trots op het brede aanbod aan stalen plankdragers en plankdragers van andere materialen dat we aan kunnen bieden. In ons assortiment treft u stalen plankdragers in diverse vormen aan. Daarnaast hebben wij ook een convectorput rooster, vloerluiken, looproosters in ons assortiment.

De standaard plankdragers modellen hebben zowel stoere als klassieke vormen. Deze zijn verkrijgbaar in het wit, zwart of zilver. Ziet u niets waar u naar op zoek bent? Dan bieden we u de mogelijkheid om zelf stalen plankdragers samen te stellen. Bij ons vindt u dus altijd waar u naar op zoek bent.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over een stalen plankdrager? Stel dan uw vraag door even te bellen naar +31 (0)26 362 91 73, of een bericht per e-mail of het contactformulier in te vullen. Ook voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u gerust contact opnemen.