PLANKDRAGERS

Op deze pagina vindt u ons assortiment aan plankdragers. Zoals u kunt zien hebben wij, van BAZO Staalbeheer, plankdragers van verschillende materialen. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor plankdragers van houtstaal en aluminium. Bent u op zoek naar een wat sierlijke plankdrager? Dan zijn de plankdragers ornamenten misschien meer wat voor u. Hieronder ziet u enkel onze verschillende materialen. Als u op een van de materialen klikt, ziet u ons gehele assortiment van de plankendragers van het betreffende materiaal. Zo heeft BAZO staalbeheer heeft twaalf verschillende plankdragers staal. Wat betreft de plankdragers aluminium, tellen wij er zes.

Het assortiment van plankdragers hout is het breedste. Wij bieden namelijk zeventien verschillende soorten plankdragers van hout aan. Heeft u de plankdragers gevonden die bij uw wensen passen? Bestel ze dan snel!

 

KWALITATIEVE PLANKENDRAGERS

De plankendragers van BAZO zijn niet zomaar plankendragers. De kwaliteit van onze plankendragers is dan ook gewaarborgd. Zo zijn er TÜV testen op de plankdragers uitgevoerd, maar heeft BAZO ook de ISO 9001 certificaten gehaald. BAZO Staalbeheer is de enigste plankdragerfabrikant in Europa. Dit komt doordat de productie van al onze plankdragers volledig geautomatiseerd gebeurt.

Daarnaast bieden wij een compleet programma aan basis, decoratieve en industriële plankendragers. Naast kwalitatief is BAZO Staalbeheer dus ook zeer divers in haar assortiment. Dat is niet het enigste dat wij belangrijk vinden. BAZO heeft ook een maatschappelijke functie; wij bedienen met succes medewerkers van de Sociale Werk Voorziening.

PLANKENDRAGERS IN DIVERSE KLEUREN, MATERIALEN EN VORMEN

Wij, van BAZO Staalbeheer, zijn erg trots op ons assortiment. Dat is niet voor niets; wij hebben plankendragers in verschillende vormen en materialen. Bent u op zoek naar sierlijk gevormde plankendragers? Bekijk ons assortiment aan plankdragers ornamenten maar eens. Daar ziet u dat de plankendragers zowel stoere als klassieke vormen hebben, verkrijgbaar in de kleuren zilver, wit en zwart. Bent u op zoek naar een wat meer industriële stijl?

Dan zijn de plankendragers staal en plankendragers aluminium misschien meer wat voor u. Onze houten plankendragers zijn eigenlijk altijd wel gepast. Erg mooi onder een multiplex plank.

Klik op de materiaal naar wens en beoordeel zelf!

Snel en eenvoudig samen te stellen!

De plankendragers van BAZO zijn snel en eenvoudig samen te stellen. Wilt u voorafgaand aan uw bestelling eerst wat meer informatie of advies? Dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Dit doet u door te bellen naar 026-3629173 of een e-mailbericht te sturen naar info@bazo.nl. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Dan kunt u ons contactformulier invullen. Bekijk ook eens onze vloerroosters en looproosters.

Als u rechts bovenin de pagina op de button ‘contact’ klikt, kunt u het contactformulier vrijblijvend invullen. BAZO neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.