Roosterwanden

Bent u op zoek naar roosterwanden? Dan bent u bij Bazo Staalbeheer aan het juiste adres, wij leveren namelijk verschillende roosterwanden voor verschillende toepassingen. Onze roosterwanden kunnen zowel tussen verdiepingen als voor gehele wanden geplaatst worden. Een roosterwand kan verschillende toepassingen hebben, bijvoorbeeld voor ventilatie of inbraakbeveiliging. Bij ons is het mogelijk om te kiezen voor verschillende roostervullingen. Hierdoor kunt u zelf de transparantie en mate van inbraakbeveiliging bepalen. Benieuwd naar onze roosterwanden? Bekijk dan gerust ons assortiment online.

Verschillende roosterwanden

In grote lijnen zijn er twee soorten roosterwanden te onderscheiden, die bij Bazo Staalbeheer beide verkrijgbaar zijn met verschillende roostervullingen:

  •      Conventionele roosterwanden
  •      Inbouw roosters

Over het algemeen worden inbouw roosterwanden gebruikt voor ventilatieopeningen in gevels, bijvoorbeeld bij parkeergarages. Alle roosterwanden van Bazo Staalbeheer zijn diefstal vertragend en in verschillende maten leverbaar. U kunt bij ons zelfs uw roosterwanden op maat laten maken!

Over de roosters van Bazo Staalbeheer

Wanneer u kiest voor de roosters van Bazo Staalbeheer bent u zeker van kwaliteit. Niet voor niets zijn wij een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf. Vele klanten, waaronder vele gerenommeerde bouwbedrijven, aannemers, gemeenten en natuurlijk particulieren kiezen keer op keer weer voor de producten van Bazo Staalbeheer. Wilt u dus ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid gaan? Kies dan voor een van de producten van Bazo Staalbeheer!

Bent u ook op zoek naar roosterwanden, bijvoorbeeld voor de afscheiding van een parkeergarage of een andere toepassing? Bekijk dan eens het ruime assortiment van Bazo Staalbeheer, deze kunt u aan de rechterkant van deze pagina vinden. Heeft u een vraag of een speciaal verzoek voor uw roosterwanden? Geen enkel probleem, neem dan gerust contact met ons op, of stel gemakkelijk hieronder uw vraag. Ook is het aanvragen van een offerte bij ons net zo gemakkelijk en snel, u kunt deze namelijk gemakkelijk hieronder aanvragen.

Keuze type roosterwand

Roosterwanden kunnen zowel tussen verdiepingen als voor hele gevels geplaatst worden. Ze worden vooral toegepast waar ventilatie en inbraakwerendheid gewenst is. Diverse roostervullingen zijn mogelijk, waardoor de mate van transparantie en diefstalwerendheid bepaald wordt.

Inbouwrooster gebruikt men bij ventilatie-openingen in een gevel, zoals bij garages. De roosters zijn diefstalvertragend en op maat leverbaar. Diverse roostervullingen zijn mogelijk, waardoor de mate van transparantie en diefstalwerendheid bepaald wordt.

Klik op de plaatjes als u stap voor stap een product wilt samenstellen, of kies aan de rechterkant het product door middel van de code.