Vloerluik op maat

Een vloerluik op maat?

Bij Bazo bent u aan het juiste adres. Wij produceren vloerluiken op basis van de wensen van onze klanten. Wij hebben voor iedere toepassing het juiste vloerluik. Een andere benaming voor vloerluik is kruipluik. Het luik is te gebruiken om een kruipruimte in huis af te dichten. Dankzij ons ruime assortiment en de mogelijkheid op maat te produceren, vindt u altijd een geschikt vloerluik voor uw situatie.

De veiligheid blijft gewaarborgd en u heeft de zekerheid dat een vloerluik van Bazo een leven lang meegaat.

Waarvoor wordt een vloerluik gebruikt?

De naam zegt het in feite al. Een luik voor in de vloer. Veelal zien we deze terug in de gang onder de trap of mat. Door het afsluiten van een kruipruimte of andere ruimte onder de vloer weet u zeker dat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Vaak zijn ruimtes onder de grond vochtig, waardoor een vloerluik aan bepaalde eisen dient te voldoen om rot en schimmel te voorkomen.

De vloerluiken van Bazo worden altijd streng gecontroleerd op alle gestelde veiligheidseisen. Zo zijn ze vochtbestendig en voldoen ze aan het bouwbesluit. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

U hoeft dus nooit bang te zijn dat u door het vloerluik heen zakt. Ze zijn gemaakt van houtvezelcement en vocht- en vorstbestendig. Kortom, een vloerluik van de beste kwaliteit en tegen een zeer scherpe prijs koopt u bij Bazo.

Vraag direct een offerte aan

Voor vloerluiken bent u bij Bazo in goede handen. Wij zijn uw betrouwbare leverancier. Al onze producten worden geproduceerd in onze fabriek in Velp. Dankzij onze slimme en snelle productie zijn we in staat korte levertijden te hanteren voor op maat gemaakte producten. We kunnen in overleg de order de dag van bestelling versturen.

Dankzij onze ruime kennis en ervaring kunnen we u altijd van een passend antwoord voorzien. Naast vloerluiken kunt u bij ons terecht voor diverse roosters en balkon- en galerij hekken. Bij Bazo bent u verzekerd van hoogwaardige producten en de juiste service.

Benieuwd naar ons complete assortiment? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

PDF Vloerluiken Bazo